Archive for febrer 10th, 2010

Moltes gràcies per haver col·laborat en el berenar solidari per Haití !!

El passat divendres 29 de gener, gran part de l’alumnat i les famílies de la nostra escola, CEIP Marià Manent, va comprar el berenar que veníem des de l’AMPA per recaptar fons per Haití. Entre tots varem reunir 624 euros! (O, el que és el mateix: 830 dòlars)

imatge


Aquests diners s’han enviat a un orfenat de Port-au-Prince que es diu God’s Littlest Angels (GLA) i s’han destinat, concretament, a la compra de vacunes i medecines contra el TÈTANUS. Aquests medicaments seran administrats a les persones que ho necessitin i que estiguin en l’entorn proper de l’orfenat o en els seus hospitals de referència.

imatge


Us adjuntem el rebut d’aquest pagament per tal que tingueu constància de la transparència d’aquesta gestió. Una mare de l’escola (la mare de la Carme-Suze), que coneix personalment la gent d’aquest orfenat, n’ha fet la transferència. Ens demana que us donem també les gràcies de part seva.

Aprofitem per animar-vos a anar a la FESTA SOLIDÀRIA que organitza el CEIP Santa Anna el proper diumenge 21 de febrer. Hi haurà moltes activitats per als nens i nenes i, a part de menjar i passar-ho bé, estarem contribuint a fer efectiu un ajut que de veritat continua fent falta encara que ja no sigui tan present a les notícies i a les televisions.

Segur que ser solidaris “en família” és un bon aprenentatge per als nostres fills!

GRÀCIES PER PARTICIPAR!!!

Junta de l’AMPA del CEIP Marià Manent, de Premià de Dalt