Archive for maig, 2010

Butlletí 2/2010 ···················································································· [ Maig 2010 ] ·····

* FESTA DE LA PRIMAVERA 2010 :

El proper 12 de Juny celebrarem la festa de la primavera.
S’ha modificat la data per tal de apropar-nos mes cap a final de curs i poder incloure el comiat dels nens de sisè dintre de la festa, A més , aprofitem mes hores de sol, perquè tenim moltes coses a fer i per això també s’ha passat a Dissabte.
Tot i que encara hi han coses per tancar i també podria haver-hi alguna modificació, us volem fer cinc cèntims de les activitats previstes pel dia 12 :

L’Escola obrirà les portes a les 10:30 h i els mes matiners esmorzarem xocolata desfeta i coca.
Durant tot el matí , fins les 13.45 h tindrem tallers pels nens de totes les edats com manualitats, tatuatges de Henna, Xapes, fòssils, etc ..
A mes, durant el matí, tindrem activitats esportives a la pista on hi podran participar tots el nens i nenes que vulguin, amb la presencia i dinamització de les diverses entitats esportives del nostre poble que ens han volgut acompanyar.
També comptarem amb diverses actuacions.

A les 14 h, dinar al gimnàs, enguany, preparat per en Josep :

FIDEUÀ, AMANIDA, PA, BEGUDA I GELAT

9 € menú ADULT i 7 € INFANT

Els tiquets es posaran a la venda el dimarts 1 de Juny a La Caixa Laietana ( Riera de Sant Pere) i s’hauran de dur per retirar el dinar. L’últim dia de venda de tiquets serà el 8 de Juny.

Per la tarda, exhibicions d’extraescolars, inflables per als més petits, actuacions diverses i partit de futbol de pares i fills (apunteu-vos el mateix dia al bar). Comiat i lliurament de records als nens de 6è. Sopar a la fresca (hamburgueses o frankfurt). Els tiquets es podran adquirir al bar el mateix dia. Els alumnes de 6è esteu convidats per l’AMPA a sopar.

Tot seguit, discoteca al gimnàs, per a tothom.

En breu anunciarem el programa definitiu.
Esperem que gaudiu de la festa!

*EXTRAESCOLARS 2010-2011

La comissió d’ extraescolars ha estat treballant tot el curs per tal de millorar l’oferta que us presenta l’AMPA cada any. Fa un temps us vam demanar col·laboració omplint un imprès per tal de oferir-vos allò mes adient a les vostres necessitats i a les dels vostres fills.
Desprès d’analitzar totes les propostes i les activitats que us són més interessants per al proper curs, ja us podem avançar el següent:
Cada activitat extraescolar es faran un dia a la setmana i passarà de 2 hores setmanals (2 dies) a 1 hora i mitja (1 dia). El temps efectiu de l’activitat es gairebé el mateix que fins ara (sense comptar el temps de preparació, canviar-se, recollir, etc…), però facilita el desenvolupament i comprensió de l’activitat. Això fa que tant la qualitat com el contingut de l’activitat siguin els mateixos que fins ara, facilitant-vos la conciliació amb altres activitats externes.
La compactació de l’activitat i la reducció del cost per hora d’activitat i nen ens permet oferir-vos unes extraescolars amb un preu al voltant de 25 € /mes.
ELS SOCIS DE L’AMPA GAUDIRAN D’UN DESCOMPTE APROXIMAT DEL 20% SOBRE AQUEST PREU, ÉS A DIR , UN COST D’UNS 20 € MENSUALS.
Aquells que busqueu diversitat, podreu fer 2 activitats extraescolars per una mica més que l’any passat (per una) i, en total seran 3 hores setmanals.

Entre d’altres tindrem: Iniciació esportiva, Anglès, Skaters, Musicals, Tennis, Web a l’escola, patinatge, futbol, bàsquet…
A més obrirem un espai d’activitats “extralaborals” per a pares i mares a partir de les 19 h: Pilates, Gimnàstica moderna, futbol, etc…
Les places seran limitades i no s’obriran activitats amb menys de 10 participants, pel que us preguem que hi estigueu atents a les fulles d’inscripció que us farem arribar els propers dies . Aquest any s’avança l’inscripció per tal que pugueu valorar l’ oferta i organitzar millor els horaris dels vostres fills.
La inscripció s’obre al lliurament del full.

* VENDA DE LLIBRES DEL CURS 2010-2011.

Des de l’escola us han fet arribar la precomanda de llibres pel curs vinent amb els preus aproximats, ja que fins el mes de juliol no es publiquen els preus definitius.
L’AMPA, com cada any, gestiona per a tots els que ho vulguin, la compra de llibres. Per això heu de retornar la fulla que us ha fet arribar el centre, marcant els llibres que necessiteu.
Els dies de venda de llibres seran l’1 i 3 de setembre de 10.30 a 13.30h i de 15.00 a 18.00h

ELS SOCIS DE L’AMPA GAUDIREU D’UN DESCOMPTE DEL 12% SOBRE EL PREU DEL LLIBRES.

* QUOTES DE L’AMPA

Pel curs vinent, com aquests darrers anys, la quota continuarà sent de només 20 €.
Aquesta quota es paga per família, NO PER NEN.
A més, aquest any, podreu fer el pagament directament a l’oficina de Caixa Laietana omplint l’imprès que us facilitarem abans de que acabi el curs.

*AGRAÏMENT:
Gràcies a tothom, en 4 mesos ja tenim mes de 1.000 visites al web i la felicitació d’altres AMPAS.

xerrada per a pares

imatge