Archive for novembre 11th, 2010

Les sortides i colònies podrien reprendre’s

El Departament d’Educació fa marxa enrere en la imposició de la jornada partida al mes de Juny i ha donat instruccions als directors de Serveis Territorials perquè gestionin amb les direccions dels centres educatius l’organització de la jornada d’aquest mes. Això obre les portes a la possibilitat de reprendre les sortides i colònies.

Podeu llegir el comunicat de premsa del departament clicant aquí

Eleccions al consell escolar

Com us va comunicar per escrit la direcció l’ escola, durant aquest mes de Novembre s’ inicia el procés per tal de renovar part del consell escolar del centre.

Pel que fa al sector pares, es renoven 3 representants.

El consell escolar es el òrgan de màxima capacitat de decisió dins del centre. Les funcions del mateix les podeu consultar a l’apartat “Consell Escolar” del nostre web.

Des de l’ AMPA us animem als pares a presentar la vostra candidatura al consell, ja que és on es prenen les decisions importants que afecten a la marxa posterior del centre i on es poden fer propostes i supervisar les actuacions per tal de millorar el seu funcionament.
Per això , l’AMPA posarà a disposició de totes aquelles candidatures el seu web per tal que cada candidat pugui publicar , si ho desitja, el seu perfil , foto, etc.. i difondre el seu missatge a tots els pares i mares de l’escola.

Per tal de disposar d’aquesta facilitat, els candidats poden enviar  fins el 18 de Novembre un fitxer en format pdf amb tot allò que vulguin expressar ( incloent les fotos dins el mateix fitxer) al correu electrònic consellescolar@ampammanent.com .

El dia 19 de  Novembre, una vegada publicades les candidatures penjarem els vostres fitxers al web i  l’AMPA farà una difusió via delegats a totes les classes per tal  de que tothom s’assabenti de la publicació dels perfils al web.

Podeu descarregar-vos aquí el calendari de la convocatòria d’eleccions al consell escolar .