Archive for febrer, 2011

Activitats: Carnestoltes 2011 i tallers per a famílies

L’ Ampa està preparant per segon any la comparsa per participar a la rua de Carnestoltes del nostre poble.
Pot participar tothom : pares, mares, fills, filles, avis, àvies, mestres, personal de l’escola, monitors de menjador, a la fi, qualsevol que formi part de l’escola.
A l’apartat documents podeu descarregar la butlleta d’inscripció amb tota la informació i també les instruccions per fer les disfresses.
Tot i ser senzilla de fer, estem a la vostra disposició els dies 23, 24 i 25 de Febrer a partir de les 17:30h al local de l’AMPA ( a sobre del consultori mèdic de la carretera d’enllaç), també per si voleu col·laborar amb nosaltres per fer la carrossa.
Animeu-vos , els vostres fills s’enrecordaran d’aquest dia !!!

Un mes de Març molt especial :
L’AMPA i l’Associació Dinàmic, organitzem uns tallers per famíles perque gaudiu amb els vostres fills d’activitats diferents, molt econòmiques i divertides.

Aquestes activitats només son obertes als socis de l’AMPA.

A l’apartat  “Documents”  hi trobareu tota l’informació dels tallers disponibles per aquest mes de Març, així com la butlleta d’inscripció.

Us hi esperem !!!

CARNETS PER A SOCIS I SÒCIES DE L’AMPA!!!

Benvolgudes famílies,

Des de la Junta de l’AMPA us volem informar d’una novetat per a tots els seu associats o futurs associats: el carnet de l’AMPA  Marià Manent.

Amb aquest carnet,  podreu gaudir de tota una sèrie d’avantatges i descomptes  en diferents empreses i establiments de Premià de Dalt i municipis veïns, durant tot el seu període de vigència (entreu a la pestanya superior per veure els decomptes).

Al web anirem actualitzant els establiments i entitats que ens ofereixen algun descompte, tracte especial  o preferencial als posseïdors d’aquest carnet (presentant-lo juntament amb el DNI).

 Podeu recollir el vostre carnet el dia 11 de febrer (divendres)  a les 17 h a l’escola, on també se us lliurarà un obsequi en el moment de la seva recollida (una bossa “porta-pilota”  del  FC Barcelona).

 Ben cordialment,

 La Junta de l’AMPA