Archive for setembre, 2011

Catàleg de serveis i activitats 2011-2012

Hem confeccionat un catàleg dels serveis i activitats que us ofereix l’AMPA durant aquest curs 2011-2012 i que us podeu descarregar a l’apartat  ’documents’. Als socis de l’AMPA s’us ha fet arribar al vostre mail.

Extraescolars i S.A.T curs 2011-2012

Us recordem que ja es obert el segon plaç d’inscripció per activitats extraescolars i del servei d’acollida de tarda ( S.A.T.) del curs 2011-2012 El plaç es tanca el proper dia 23 de Setembre i les activitats extraescolars començaran a partir del 3 d’Octubre.

Aquells de vosaltres que esteu interessats, trobareu la butlleta d’inscripció i tota la informació a l’apartat “documents” del web ( a la columna a la dreta d’aquestes línies).

 La reunió informativa per les famílies que utilitzin aquests serveis es dura a terme el proper Dilluns 19 de Setembre a les 17:15 h. , a l’escola.

Concentració a l’ajuntament

Aquest 12 de Setembre es va convocar una concentració a tots els ajuntaments de Catalunya, impulsat per la plataforma somEscola , amb el recolzament de la Fapac i de l’ampa de la nostra escola.

A aquesta convocatòria vam assistit poc més d’un centenar de persones, amb representats de l’AMPA i la direcció del centre, però, tot i difondre aquesta convocatòria per mail i cartelleria, molts pocs pares, tot sent un acte impulsat per associacions de l’àmbit educatiu i no polític.

Després de la lectura del manifest, es va celebrar a la sala d’actes de l’ajuntament un ple extraordinari de suport a l’actual model educatiu d’immersió lingüística a Catalunya. La moció presentada va tirar endavant amb el suport de tots els grup polítics del nostre consistori, excepte el PP que hi va votar en contra.

imatgeimatge

Concentració davant dels ajuntaments

Concentració davant els ajuntaments sota el lema “Per un país de tots, l’escola en català”
Des de l’AMPA de l’escola Marià Manent ens afegim a aquesta iniciativa de la FAPAC i us convidem a assistir a la concentració en defensa del model d’inmersió linguística que es farà avui a les 7 de la tarda davant de l’ajuntament (a la plaça de la fàbrica).
Us enganxem un retall del comunicat de la FAPAC :

“Aquest dilluns, 12 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, a les 19 hores, davant dels ajuntaments de tots els pobles i ciutats de Catalunya

La FaPaC, com a membre de la coordinadora Somescola.cat juntament amb d’altres entitats cíviques i educatives, fem una crida a les AMPA i a les famílies a participar en les concentracions convocades davant dels ajuntaments per refermar el nostre suport al model lingüistic de l’escola catalana, després d’haver-se fet pública la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya respecte l’ús del castellà com a llengua vehicular a l’escola.

Des de la FaPaC som contraris a qualsevol tipus de discriminació per llengua o qualsevol altra raó, i defensem una escola que ajudi a construir una societat més cohesionada, democràtica i lliure.”