Archive for setembre 13th, 2011

Extraescolars i S.A.T curs 2011-2012

Us recordem que ja es obert el segon plaç d’inscripció per activitats extraescolars i del servei d’acollida de tarda ( S.A.T.) del curs 2011-2012 El plaç es tanca el proper dia 23 de Setembre i les activitats extraescolars començaran a partir del 3 d’Octubre.

Aquells de vosaltres que esteu interessats, trobareu la butlleta d’inscripció i tota la informació a l’apartat “documents” del web ( a la columna a la dreta d’aquestes línies).

 La reunió informativa per les famílies que utilitzin aquests serveis es dura a terme el proper Dilluns 19 de Setembre a les 17:15 h. , a l’escola.

Concentració a l’ajuntament

Aquest 12 de Setembre es va convocar una concentració a tots els ajuntaments de Catalunya, impulsat per la plataforma somEscola , amb el recolzament de la Fapac i de l’ampa de la nostra escola.

A aquesta convocatòria vam assistit poc més d’un centenar de persones, amb representats de l’AMPA i la direcció del centre, però, tot i difondre aquesta convocatòria per mail i cartelleria, molts pocs pares, tot sent un acte impulsat per associacions de l’àmbit educatiu i no polític.

Després de la lectura del manifest, es va celebrar a la sala d’actes de l’ajuntament un ple extraordinari de suport a l’actual model educatiu d’immersió lingüística a Catalunya. La moció presentada va tirar endavant amb el suport de tots els grup polítics del nostre consistori, excepte el PP que hi va votar en contra.

imatgeimatge