Archive for octubre, 2011

XINO XANO 2011

Diumenge passat, 23 d’Octubre vam celebrar com cada any el xino xano. Aquest cop en un nou emplaçament.

Gràcies a tots per venir, tot i les previsions meteorològiques tant pessimistes Aquí us deixem unes fotografies de la trobada.


directorio="articles 2011/xinoxano"

Ja tenim la loteria de Nadal !!

 

90.633

 

Aquest es el numero beneït d’aquest any i que ens traurà a tots de la crisi. Aquest any hi han paperetes de 5 € i de 2,50 €.
Els podeu adquirir directament als membres de la junta de l’AMPA o a :

-L’Atelier ( espai la fàbrica )
-Foto Albert ( espai la fàbrica)
-Perruqueria Juani ( Barri del remei )

Col·laboració amb el club de bàsquet Premià de dalt

El club de bàsquet Premià de dalt , mitjançant un acord amb l’Ampa de l’escola, ofereix als nens  i nenes socis  de l’ampa de 1er a 6é de primaria una BECA d’ un mes de durada, amb la finalitat de practicar aquest esport.
El període becat correspon al mes de Novembre de 2011. Els nens i nenes entrenaran dirigits en tot moment per professionals qualificats que faran el més agradable possible aquesta activitat, amb la finalitat de la permanència per tots aquells que un cop realitzat el període d’adaptació becat, volguessin continuar.

La beca cobreix  íntegrament la formació i les despeses derivades de la mateixa , 3 dies per setmana: Dilluns-Dimecres-Divendres ( horari, segons categoria). El cost pels pares es de 0 Euros.
Els tràmits es fan inicialment a través de l’ampa. Aquells socis que esteu interessats podeu escriure un mail amb les vostres dades ( edat del nen, telèfon i mail de contacte, etc…) a :

esports@ampammanent.com

Es farà una reunió informativa al club de bàsquet abans d’iniciar l’activitat.