Archive for març, 2012

El govern atura la tramitació de la I.L.P

El govern de la generalitat ha aturat, quatre messos desprès de l’acord d’admissió, la tramitació de la ILP “Per la igualtat d’oportunitats en el sistema educatiu públic” promoguda per la FaPac i on l’ampa de la nostra escola hi participa activament.

És la primera vegada que es bloqueja una acció democràtica directa i participativa per part de la societat civil a la Catalunya democràtica i ens fa veure que el govern no te cap interés en escoltar la veu de la ciutadania ni en promoure l’educacíó pública per tal de que els nostres fills tinguin la millor educació posible dins el sistema públic, com ha de ser la seva obligació.

Aquest es el nostre pais, on aquells qui han de gestionar l’excel·lencia a l’escola pública, porten als seus fills a la privada o a la concertada i només entenen d’escola pública mirant estadístiques.

La FaPac ha fet una reclamació a la mesa del parlament per tal de que reconsideri aquesta decisió, en tot cas i fins que tinguem una resposta a aquesta demanda, les ampa hem decidit continuar amb la recollida de signatures.

Podeu descarregar-vos el comunicat de la fapac clicant aquí

 

L’AMPA comença a recollir signatures per a la I.L.P

L’ampa de l’escola Marià Manent ha començat a recollir signatures per impulsar la tramitació de la iniciativa legislativa popular presentada per la Fapac per tal d’aconseguir una modificació a la llei d’educació que permeti la igualtat d’oportunitats en el sistema educatiu català.
Per tal de que aquesta iniciativa es debati al parlament de Catalunya, cal un mínim de 50.000 signatures, recollides per totes les ampa arreu de Catalunya.
El passat Divendres 9 de Març es va començar la recollida de signatures a la porta del centre i es repetirà en diverses dades i llocs.
L’ampa té 5 fedataris reconeguts pel parlament de Catalunya per tal de donar fe de la legalitat de les signatures que es recullen.

Per llegir el manifest cliqueu aquí
Per anar a la pàgina de la fapac d’aquesta iniciativa, cliqueu aquí

El personal de l’INS Valerià Pujol de Premià de dalt crea una assemblea per exigir una escola pública de qualitat

El personal docent i de serveis de l’INS Valerià Pujol ha creat una assemblea per tal de denunciar la degradació del sistema d’ensenyament públic i exigir una escola pública de qualitat.
Des de l’ampa de l’escola Marià Manent , recolzem aquesta iniciativa que pretén mobilitzar els centres públics del baix maresme.

La comparsa de carnaval de l’ampa guanya l’accèsit a la rua de premià de mar.

El passat 19 de Febrer , la comparsa “L’art” de l’ampa va participar a les rues de carnestoltes de Premià de Dalt i de Premià de mar.

La carrossa de 2 cossos, la primera part figurant el museu dalí de Figueres i la segona com a un museu neoclàssic amb quadres pintats a mà pels nens i pares imitant, amb un toc molt personal els originals. A darrera, el quadre “les meninas” de Velázquez composat pels propis nens.

La comparsa era formada per pintors , per diferents personatges de quadres coneguts i escultures.

A Premià de mar va quedar quarta entre 14 comparses!!!!!! Va ser tot un èxit!!!!!!!!, l’any que ve hi tornarem !!.

directorio="articles2012/carnestoltes"