Archive for març 28th, 2012

El govern atura la tramitació de la I.L.P

El govern de la generalitat ha aturat, quatre messos desprès de l’acord d’admissió, la tramitació de la ILP “Per la igualtat d’oportunitats en el sistema educatiu públic” promoguda per la FaPac i on l’ampa de la nostra escola hi participa activament.

És la primera vegada que es bloqueja una acció democràtica directa i participativa per part de la societat civil a la Catalunya democràtica i ens fa veure que el govern no te cap interés en escoltar la veu de la ciutadania ni en promoure l’educacíó pública per tal de que els nostres fills tinguin la millor educació posible dins el sistema públic, com ha de ser la seva obligació.

Aquest es el nostre pais, on aquells qui han de gestionar l’excel·lencia a l’escola pública, porten als seus fills a la privada o a la concertada i només entenen d’escola pública mirant estadístiques.

La FaPac ha fet una reclamació a la mesa del parlament per tal de que reconsideri aquesta decisió, en tot cas i fins que tinguem una resposta a aquesta demanda, les ampa hem decidit continuar amb la recollida de signatures.

Podeu descarregar-vos el comunicat de la fapac clicant aquí