Archive for maig, 2013

NOTA DELS MOSSOS D’ESQUADRA

La secretaria de serveis territorials al Maresme del departament d’educació ha difós als centres la següent nota de la unitat de delictes informàtics del mossos d’esquadra.
L’escola ho ha comunicat a l’ampa i creiem que es important el seu coneixement per a tots els pares.

“Des de la Unitat de Delictes Informàtics del Cos de Mossos d’esquadra ens ha arribat una informació que fa referència a un possible cas de Grooming a través de Facebook.
En un perfil de Facebook es demana a menors fotografies o imatges seves a través de la webcam amb l’excusa de fer un suposat càsting per una coneguda sèrie de TV3.
La Unitat Central de Delictes Informàtics ha obert una investigació sobre aquest tema i ha classificat el cas com “d’alt risc d’abusos a menors”.
Cal que davant de consultes per aquest tema:
- s’informi que es tracta d’un frau.
- en cas d’abús o grooming confirmat es denuncií directament a les oficines d’atenció al ciutadà del Cos de Mosso d’esquadra.
Sol.licitem faci difusió d’aquesta informació als centres educatius del seu territori. “

FESTA DE LA PRIMAVERA 2013

Us volem comunicar que enguany la festa de la primavera es farà el dissabte 8 de Juny.

Tan aviat com tinguem tancat el programa el publicarem al web i penjarem cartells.

TALLERS A L’ESCOLA

Com cada any l’ampa financia un tallers d’escacs pels alumnes de quart. Aquest any el taller s’ha dut a terme durant el pasat mes d’ Abril.
Els escacs, gràcies a les seves característiques lúdiques i intel·lectuals, és un recurs pedagògic apropiat per ajudar al fet que nenes i nens desenvolupin múltiples habilitats mentals que, sens dubte, optimitzaran els seus processos d’aprenentatge.

A més, com tots sabeu l’escola ha dedicat aquest any a la ciència i l’ampa col.labora amb uns tallers experimentals per apropar la ciència als nens. Aquest tallers, es duen a terme a l’escola en horari lectiu durant aquest mes de Maig a cicle mitjà i superior i son impartits pel Laboratori d’Aprenentatge Científic que és un espai de lleure per a l’expressió i l’experimentació científico-tecnològiques ubicat al TecnoCampus Mataró-Maresme.

PROFESSORA NATIVA D’ANGLÈS

L’ampa va proposar a l’escola recolzar l’assignatura d’anglès oferint un professor natiu per tal de millorar el nivell de conversa dels alumnes de 4rt, 5è i 6è.
Aquesta proposta es va fer realitat i des del mes de Febrer els alumnes d’aquests cursos gaudeixen d’una professora nativa que complementa l’hora setmanal que dediquen a conversa amb les seves mestres.
Des de l’ampa, tenim la voluntat de continuar aquest servei i ampliar-ho a altres cursos de cara als propers anys.