Archive for maig 14th, 2013

FESTA DE LA PRIMAVERA 2013

Us volem comunicar que enguany la festa de la primavera es farà el dissabte 8 de Juny.

Tan aviat com tinguem tancat el programa el publicarem al web i penjarem cartells.

TALLERS A L’ESCOLA

Com cada any l’ampa financia un tallers d’escacs pels alumnes de quart. Aquest any el taller s’ha dut a terme durant el pasat mes d’ Abril.
Els escacs, gràcies a les seves característiques lúdiques i intel·lectuals, és un recurs pedagògic apropiat per ajudar al fet que nenes i nens desenvolupin múltiples habilitats mentals que, sens dubte, optimitzaran els seus processos d’aprenentatge.

A més, com tots sabeu l’escola ha dedicat aquest any a la ciència i l’ampa col.labora amb uns tallers experimentals per apropar la ciència als nens. Aquest tallers, es duen a terme a l’escola en horari lectiu durant aquest mes de Maig a cicle mitjà i superior i son impartits pel Laboratori d’Aprenentatge Científic que és un espai de lleure per a l’expressió i l’experimentació científico-tecnològiques ubicat al TecnoCampus Mataró-Maresme.

PROFESSORA NATIVA D’ANGLÈS

L’ampa va proposar a l’escola recolzar l’assignatura d’anglès oferint un professor natiu per tal de millorar el nivell de conversa dels alumnes de 4rt, 5è i 6è.
Aquesta proposta es va fer realitat i des del mes de Febrer els alumnes d’aquests cursos gaudeixen d’una professora nativa que complementa l’hora setmanal que dediquen a conversa amb les seves mestres.
Des de l’ampa, tenim la voluntat de continuar aquest servei i ampliar-ho a altres cursos de cara als propers anys.