Archive for juny, 2015

Comunicat AMPA MARIÀ MANENT

Benvolgudes famílies,

Davant dels últims esdeveniments que han succeït a la nostra escola, ens posem en contacte amb vosaltres per explicar-vos el posicionament de l’Ampa.

Enguany hi ha hagut famílies que no han pogut entrar a la nostra escola  per cursar p3 el proper curs. El Sr. Josep Triadó es va posar en contacte tant amb la direcció de l’escola com amb el president de l’Ampa proposant un augment de la ràtio  o obrir una tercera línia per tal que les famílies que s’han quedat sense plaça al nostre centre poguessin fer-ho. Oferia que fos l’ajuntament qui assumís les despeses dels mestres que es necessitessin per assumir aquesta ràtio. Tant la directora com el president de l’Ampa van considerar que aquesta proposta no era viable .

En el consell escolar del dia 4 de juny, es va presentar l’alcalde presentant la seva proposta a tots el membres del consell.  Davant d’aquest fet, la directora va presentar la seva dimissió i el consell va donar per finalitzada aquella reunió.

El dia següent, el sr Josep Triadó, va trucar al president de l’Ampa  per demanar disculpes, que es van acceptar,  i comentar  que retirava la proposta.

L’Ampa va donar ple suport al rebuig de la proposta d’un augment de la ràtio i va donar recolzament a la direcció del centre i als mestres.

En aquests moments només ens queda esperar saber la resolució del Departament de la Generalitat  davant de la dimissió de la directora.

Atentament,

Junta de l’Ampa.