Archive for setembre 28th, 2016

Extraescolars 2016-17

Dinàmic us comunica, mitjançant el present correu, que el servei de les activitats extraescolars estarà en funcionament a partir de la setmana vinent. A continuació us informem d’aquelles activitats que s’obriran, de les que començaran més tard (en cas de tenir més inscripcions) i de les que han quedat finalment cancel·lades (podeu mirar el quadre-resum adjunt). També us comentarem diversos aspectes importants per encarar correctament el començament d’aquest servei.

 

Recordeu que aquells o aquelles que esteu inscrits/es en una activitat cancel·lada us podeu posar en contacte amb nosaltres per sol·licitar un canvi a una de les activitats que estan obertes o en espera actualment.

Activitats OBERTES a partir de la setmana vinent

Iniciació esportiva (P3, P4 i P5): dilluns de 16.30 a 18h.

Observacions: inicialment tots els cursos aniran en el mateix grup, en cas de tenir més inscripcions valorarem separar-los per edats.

Zumba Kids (1r, 2n i 3r): dilluns de 16.30 a 18h.

Robòtica (4t, 5è i 6è): dimarts de 16.30 a 18h.

Món Màgic-Iniciació al Teatre (P3, P4 i P5): dimecres de 16.30 a 18h.

Observacions: inicialment tots els /les participants aniran en el mateix grup, en cas de tenir més inscripcions valorarem separar els infants de P3 en un grup a part.

Patinatge I (1r, 2n i 3r): dimecres de 16.30 a 18h.

Iniciació al Patinatge (P4 i P5): divendres de 16.30 a 18h.

Judo I (primària): dilluns i divendres de 16.30 a 18h.

 

Activitats EN ESPERA  per captar més participants (possibilitat de començar més tard)

Iniciació als Balls Moderns (P3, P4 i P5)

Futbol sala (primària)

Descobrim l’Anglès (P3)

Juguem en Anglès I i II (P4 i P5)

Patinatge Perfeccionament (4t, 5è i 6è)

Zumba (adults)

Observacions:

Per aquestes activitats s’ampliarà el  període d’inscripció fins l’11 d’octubre.

En cas de formar grup començarien a partir de la setmana del  17  d’octubre.

Us confirmarem la seva obertura o cancel·lació entre el 12 i 13 d’octubre.

Activitats CANCEL.LADES per falta de participació


Anglès Comunicació (dilluns), Anglès Recreatiu (dimarts), Zumba Kids II (dimecres), Racó de l’Artista (dimecres), Multiesports (dijous), Iniciació ala Robòtica (dijous) i Handbol (divendres).

Aspectes d’organització i funcionament

 

  • A les 16.30h no cal que vingueu a buscar el vostre fill/a. Així, serà el monitor/a de l’activitat qui s’encarregarà d’anar a buscar als participants a l’aula (en el cas dels pertanyents a P3, P4 i P5) o esperar-los a l’espai del menjador (en el cas dels que realitzen els cursos de 1r a 6è de primària).
  • Els vostres fills disposen d’un espai per berenar (de 16.30h a 16.45h)  així que és necessari que li poseu aquest àpat a la motxilla. Recomanem que sigui un àpat lleuger i fàcil de consumir.
  • A l’hora de sortida, aquesta es realitzarà per la porta principal de l’escola. El monitor/a de l’activitat serà l’últim en marxar de l’escola. En cas de què algun dia vingui algú que no coneixem, agrairem que ens ho comuniqueu abans als telèfons de contacte (671.676.699 / 933573519) o al correu electrònic de l’Associació Dinàmic, extraescolars@viudinamic.org .
  • Per la realització de les extraescolars recomanem roba còmoda i que permeti al nen/a moure’s amb facilitat. Aquesta recomanació esdevé en necessitat en el cas de les activitats de caire esportiu (roba i calçats esportius) i artístic (Patinatge, Món Màgic-Iniciació al Teatre).
  • Per últim, amb la intenció de què ens ajudeu a seguir creixent i millorant us demanem poder mantenir durant el curs una comunicació fluïda, respectuosa i transparent tant amb el monitor/a del vostre fill/a com amb els supervisors de les activitats. 

Aspectes específics d’algunes activitats

Activitats de Patinatge:
es recomana portar patins en línia. En cas de no tenir massa experiència patinant també es recomana portar proteccions de genolls, colzes i/o cap.
 
Judo:  per a la realització de l’activitat, recomanem que porteu el judogi (kimono) aquells/es participants que ja vàreu realitzar el curs passat o ja en teniu. En cas de no disposar-ne, us recomanem que espereu a les primeres sessions (enlloc de judogui, porteu roba esportiva) i el monitor us facilitarà la informació per aconseguir-lo. Tots els/les participants es canviaran a l’inici de cada sessió als vestidors de l’escola.

Amb tot, us donem les gràcies per la confiança dipositada en nosaltres, en l’AMPA i en l’escola. Esperem que el curs sigui amè, divertit i formatiu pels vostres fills i filles.
 

Seguim en contacte per qualsevol dubte o consulta!
 

Atentament, 
 

Toni López i Carles Andrés
Associació Dinàmic
671.676.699/ 93.357.35.19
www.viudinamic.org
www.dinamicinternacional.org