Concentració davant dels ajuntaments

Concentració davant els ajuntaments sota el lema “Per un país de tots, l’escola en català”
Des de l’AMPA de l’escola Marià Manent ens afegim a aquesta iniciativa de la FAPAC i us convidem a assistir a la concentració en defensa del model d’inmersió linguística que es farà avui a les 7 de la tarda davant de l’ajuntament (a la plaça de la fàbrica).
Us enganxem un retall del comunicat de la FAPAC :

“Aquest dilluns, 12 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, a les 19 hores, davant dels ajuntaments de tots els pobles i ciutats de Catalunya

La FaPaC, com a membre de la coordinadora Somescola.cat juntament amb d’altres entitats cíviques i educatives, fem una crida a les AMPA i a les famílies a participar en les concentracions convocades davant dels ajuntaments per refermar el nostre suport al model lingüistic de l’escola catalana, després d’haver-se fet pública la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya respecte l’ús del castellà com a llengua vehicular a l’escola.

Des de la FaPaC som contraris a qualsevol tipus de discriminació per llengua o qualsevol altra raó, i defensem una escola que ajudi a construir una societat més cohesionada, democràtica i lliure.”

Comments: Desactiva els comentaris

Comments are closed.