Concentració a l’ajuntament

Aquest 12 de Setembre es va convocar una concentració a tots els ajuntaments de Catalunya, impulsat per la plataforma somEscola , amb el recolzament de la Fapac i de l’ampa de la nostra escola.

A aquesta convocatòria vam assistit poc més d’un centenar de persones, amb representats de l’AMPA i la direcció del centre, però, tot i difondre aquesta convocatòria per mail i cartelleria, molts pocs pares, tot sent un acte impulsat per associacions de l’àmbit educatiu i no polític.

Després de la lectura del manifest, es va celebrar a la sala d’actes de l’ajuntament un ple extraordinari de suport a l’actual model educatiu d’immersió lingüística a Catalunya. La moció presentada va tirar endavant amb el suport de tots els grup polítics del nostre consistori, excepte el PP que hi va votar en contra.

imatgeimatge

Comments: Desactiva els comentaris

Comments are closed.