Festa de la primavera 2012

El passat 9 de Juny vam celebrar la festa de la primavera. Des de la junta de l’ampa volem agrair la participació de tothom i d’aquells pares, mares i alumnes que amb la vostra ajuda heu fet possible que aquest nou format es consolidés aquest tercer any.

Volem agrair molt especialment la col·laboració de DINÀMIC i els nens d’extraescolars en les seves actuacions, a les entitats que ens han acompanyat, a “Hot Docs” que ens van fer gaudir del seu concert, a en Marcelo , que va fer unes magnífiques paelles ( i macarrons) per més de 200 persones -moltes més que els darrers anys-.

A aquells que vau ser multats per aparcar sense el rellotge, l’ampa va entrar una instancia a l’ajuntament Dilluns passat per tal de solucionar aquest tema. Us mantindrem informats.

Aprofitant aquestes línies i com alguns ens ho heu preguntat, us fem saber que ja teniu l’imprès de pagament de la quota de l’ampa pel curs 2012-13 a l’apartat documents, a la dreta del web.

Que passeu unes bones vacances !!

directorio="articles2012/festa"

Comments: Desactiva els comentaris

Comments are closed.