ACLARIMENT SOBRE EL SERVEI PETIT RESPIR

Arran de consultes que hem rebut dels pares , volem aclarir-vos que les activitats extraescolars i el servei d’acolliment de tarda “petit respir” son activitats diferents.

 Tot i coordinar-les DINÀMIC i compartir horari , es paguen per separat i son activitats totalment diferents. Les activitats extraescolars tenen un horari de 16:30 a 18h  i l’acolliment de 16:30 fins les 19h. L’acolliment només l’heu de pagar si en feu us, per exemple, si aneu a buscar al nen a les 19 h després de fer una extraescolar ( 1 hora d’acolliment)  o directament l’apunteu al servei “petit respir” des de les 16:30. Si teniu cap dubte podeu contactar amb dinàmic o amb el servei “petit respir” :

 petitrespir@gmail.com
www.alteas.wix.com/estrategiessocials
tel: 637 446 450 / 686 034 955

Comments: Desactiva els comentaris

Comments are closed.