TALLERS A L’ESCOLA

Com cada any l’ampa financia un tallers d’escacs pels alumnes de quart. Aquest any el taller s’ha dut a terme durant el pasat mes d’ Abril.
Els escacs, gràcies a les seves característiques lúdiques i intel·lectuals, és un recurs pedagògic apropiat per ajudar al fet que nenes i nens desenvolupin múltiples habilitats mentals que, sens dubte, optimitzaran els seus processos d’aprenentatge.

A més, com tots sabeu l’escola ha dedicat aquest any a la ciència i l’ampa col.labora amb uns tallers experimentals per apropar la ciència als nens. Aquest tallers, es duen a terme a l’escola en horari lectiu durant aquest mes de Maig a cicle mitjà i superior i son impartits pel Laboratori d’Aprenentatge Científic que és un espai de lleure per a l’expressió i l’experimentació científico-tecnològiques ubicat al TecnoCampus Mataró-Maresme.

Comments: Desactiva els comentaris

Comments are closed.